torsdag, august 23, 2012

At starte på efterskole

At tage på efterskole synes jeg, er en pakkeløsning af det hele. Både sjov, skole, SAVN, og alle de andre følelser der følger med. Og de følger virkelig med. Man kan ikke tage på efterskole og regne med at savnet overhovedet ikke vil træde ind. Det er virkelig en del af efterskolelivet. For når de tider kommer og man f.eks. virkelig savner sin familie og venner, træder din nye familie til og hjælper dig. Det gør jo også at du kommer meget tættere på netop dem!!!
At stoppe på en efterskole efter to uger - eller for den sags skyld mindre tid - synes jeg lidt er at give op! Vi har allerede mistet 3 piger og senest også en dreng, og synes helt klart at det er røv ærgerligt! For man når jo at få et kendskab og et venskab til personen, og når han/hun så bare stopper bliver stemningen virkelig trist! Og selvfølgelig blivet personen jo erstattet af en elev fra ventelisten, men der mangler alligevel noget!!
Så mit råd til jer er: Kæmp da for fanden! Stå sammen når savnet indtræder, og så bare ikke give op. Det rammer relativ mange på sådan en efterskole når folk 'bare sådan lige' stopper.

Ellers er efterskolelivet alt for sweeeeet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar